Regulier onderhoud

Welkom bij Autogarage Fennema Autogarage Fennema is een autobedrijf in Munein dat al meer dan vijftig jaar een begrip is, onderhoud en schadeherstel van vrijwel elk automerk. Hoewel we decennia geleden begonnen als Toyota-dealer zijn we sinds vele jaren een universeel autobedrijf. Het mooie merk Toyota laat ons echter niet los en de jarenlange expertise is nog altijd in huis. Daarom is Autogarage Fennema nog altijd Toyota-specialist. Maar welke auto u ook rijdt, bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, schadeherstel en meer.


 

Regulier  onderhoud:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onvermijdelijk is, maar goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles.                                                                                                               Bovendien kunt u door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen.                                                                                                                           Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg.

 
Veiligheid staat voorop:
Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.
 
Zomer- of wintercheck:
Uw auto in onderhoud geven voor de zomer of winter? Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt komt, moet uw auto klaar zijn om de kou en sneeuw aan te kunnen.
Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof.
Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken.
 
Service van hoge kwaliteit voor uw auto:
Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Autogarage Fennema autocrew. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud.
Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij ons dan ook in goede handen!!